Astrid Lindgrens Hembygd är föreningen som arbetar med att skapa möjligheter för människor på landsbygden. Vi främjar och driver lokal utveckling i Högsby, Oskarshamn, Hultsfred, Vimmerby, Eksjö och Nässjö med visionen att bygden ska bli mer attraktiv att verka, bo och växa upp i. För att lyckas med det behöver vi vara många som hjälps åt.

Föreningen stöttar människor och organisationer som har bra idéer. Om du har en bra idé som kan leda till positiv utveckling för vår bygd kan du kontakta oss och använda oss som bollplank och få stöttning i hur du kan gå vidare. Vi kan också stötta med exempelvis finansiering, arrangera mötesplatser och bidra till kompetensutveckling. Vårt mål är att stödja projekt som kan leda till hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling. Vi har ett öppet sinne för nya idéer och metoder så tveka inte att höra av dig med din strålande idé.

Välkommen in med dina idéer och kunskaper!

Läs gärna hela vår Utvecklingsstrategi Astrid Lindgrens Hembygd.

Låter det som du vill stödja det vi beskriver ovan?
Bli medlem!

50 kr / år betalas in på bankgiro 279-7629 eller via swish 123 085 87 38. OBS! Ange namn och mailadress!